11 Jun
11Jun


Ez az a pillanat, ez az a helyzet, amikor porszem került a gépezetbe, nem is kicsi. Újra elolvastam Tóth Kata, miről is beszélgettünk anno - mikor elkezdtem a gondolataimat papírra vetni, akkor még úgy fogalmaztam, "még nincs is két éve", lassan több, mint két éve. Szükség esetén #ÚJRATERVEZÉS,  ezzel zártam akkor a gondolataimat.  
Brainstrormingolás során bevillant "Don't worry, be happy!". Rég nem gondoltam arra az ösztönző, idegesítő biztatásra, amit az első USA utam (1989) során nagyon sokszor hallottam a YMCA supervisorainktól, azaz "Don't worry, be Happy!". Most minden megváltozott. Ez nem az az újratervezés, amire akkor, az interjú során gondoltam. 
Folyamatban az "ÚJRATERVEZÉS", hisz a lábaim biztosítják a stabilitást! 🙂 
Az egyik tevékenységet (egyik lábam), a márkaképviseletet  befejeztem 2019 végén. Tettem mindezt azzal a céllal, hogy még nagyobb erőbedobással haladhassak azon az úton, ami a felfedezéshez, a természethez és az élmények közvetítéséhez kapcsolódik az UTAZÁS során.


https://www.vaol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/joval-elobbre-kell-gondolkodni-es-menni-mikozben-masok-a-jelenben-elnek-2457591/?fbclid=IwAR0LInndCgFwbk4y87Nk8VttcECePBcLDi-V7ufnJwt8XZxMazd8hWXZvgY